Foto Ben 200x300 1Mijn naam is Ben Jautze en woon samen met Wilma. Wij komen beiden uit Den Haag, maar wonen al 30 jaar in Rijswijk. Ik ben geboren in 1957 en gestart als ondernemer in 1979 met een sigarenzaak in Den Haag.

In 1982 verhuist naar Oud-Rijswijk waar ik een handelsonderneming ben gestart met verschillende agenturen vervolgens heb ik financiële producten verkocht en ben nog steeds actief als ondernemer met bemiddeling, beheer, verhuur en actief in de grafische sector.

In het begin van 2014 ben ik lid geworden van de Gemeentebelangen Rijswijk, waarna ik meegedaan heb aan de gemeenteverkiezingen en ben als fractie-assistent werkzaam geweest. In december 2014 ben ik gekozen tot penningmeester in het dagelijks bestuur.

Tijdens mijn fractie-assistent periode heb ik wel ondervonden dat politiek en ondernemen totaal twee verschillende zaken zijn, maar een goede ervaring om mee te maken. Ik sta achter het verkiezingsprogramma van de partij en voel mij bij de Rijswijkse politiek betrokken en wil zeer zeker mee werken om de speerpunten te realiseren.

ContactProudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.