Foto Bram Buijs 200x300 2Mijn naam is Bram Buijs, getrouwd met Lenneke en samen hebben wij twee fantastische dochters, schoonzonen, twee kleinzonen en twee kleindochters. Vanaf 1952 woonachtig aan de Cederlaan en vanaf 1975 aan de Hoornbruglaan te Rijswijk.

Ik geniet enorm van mijn pensioen. Daarnaast ben ik ook nog actief met de handel in bouwmaterialen en kleinschalige aannemerij, zoals renovatie van keukens, badkamers en uit- of opbouwen. Advies en begeleiding van bouwprojecten behoren tevens tot de mogelijkheden.

De Gemeenteraadsverkiezingen in 2014 brachten mij in aanraking met Gemeentebelangen Rijswijk. De heldere plannen in het verkiezingsprogramma spraken mij aan, wat uiteindelijk heeft geresulteerd dat ik het voorzitterschap van Gemeentebelangen Rijswijk heb aanvaard. Er is veel werk verzet binnen onze vereniging die staat voor duidelijkheid en transparantie, met het hart op de juiste plaats voor onze Rijswijkse ingezetenen.

Als bestuur en fractie zetten wij ons volledig in om de belangen van u als Rijswijker zo goed mogelijk te behartigen. Tevens staan wij open voor nieuwe ideeën en vernieuwing vanuit de samenleving als deze bijdragen tot betere resultaten en een nog betere communicatie met onze kiezers in samenhang met het optimaliseren van onze leefomgeving. Dat is de uitdaging waar wij in Rijswijk voor staan.

Bram Buijs

ContactProudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.