Foto Diny 200x300 1Fractievoorzitter Diny Sonneveldt van den Boogaard, sinds 1972 woonachtig in Rijswijk, gehuwd, heeft een dochter en een zoon en 5 kleinkinderen.

Vanaf 2006 actief in de politiek van Rijswijk, bewust gekozen voor een lokale partij, gewoon gaan voor je eigen stad, betrokkenheid met burgers en de kloof tussen de politiek en de burger proberen te verkleinen.

Van 2006 tot 2010 als fractie assistent bezig geweest om het politieke spel eigen te maken en vanaf 2010 gekozen in de gemeenteraad. In de rol als oppositie  vaak de de strijd aan moeten gaan om ons gelijk te krijgen, was moeilijk, maar desondanks kleine overwinningen behaald.
Na sluiting van de bibliotheek aan de Esdoornstraat een nieuwe bibliotheek kunnen openen in Onderwatershof met uitsluitend vrijwilligers.

Mijn portefeuille was en is nu ook weer Sociale zaken en onderwijs, jeugd en ouderen het spreekt mij aan.

In 2014 weer gekozen door de burgers van Rijswijk, zodat ik de komende jaren, nu in de coalitie ,wederom op kan komen voor deze groep mensen. Het is veel werk en betekent veel vrije tijd opgeven, maar het geeft mij enorm veel energie om mijn steentje bij te dragen en de burgers van Rijswijk, jong en oud in de politiek te vertegenwoordigen.

ContactProudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.