Foto Diny 200x300 1Fractievoorzitter

Mijn naam is Diny Sonneveldt en woon al 46 jaar in Rijswijk. Een mooie stad waar ik het uitstekend naar mijn zin heb. Samen met mijn man, waarmee ik nu 47 jaar ben getrouwd, hebben we een dochter en een zoon, een fijne schoonzoon en -dochter en vijf lieve kleinkinderen waar ik heel trots op ben.

In 2005 ben ik bij toeval in de politiek terechtgekomen. GBR vocht voor het behoud van het oude stadhuis en in datzelfde stadhuis ben ik in 1971 getrouwd. Mijn strijdbaarheid en motivatie was en is nog steeds groot. Onbestaanbaar dat zo’n mooi gebouw gesloopt zou worden, dus heb ik me aangesloten bij deze lokale politieke partij GBR. Tot 2010 was ik fractie assistent en ben toen gekozen als gemeenteraadslid. Het is heel fijn om bij alles wat er in de stad gebeurt of moet gebeuren, betrokken te zijn. Iedereen heeft altijd wel een mening als het over de politiek gaat, maar het is fantastisch om deel uit te maken van het stadsbestuur.

In de politiek moet je vooral geduld hebben en door blijven strijden voor hetgeen je wilt bereiken.

En uiteindelijk, na 12 jaar te hebben gestreden voor het behoud van het oude stadhuis, kwam in de raad van december 2017 met een meerderheid van stemmen de terugkeer naar het oude stadhuis een stap dichterbij. Voor mij een emotionele en gedenkwaardige avond en ik ben trots op alle leden van de partij en vind het een voorrecht om samen met hun bij deze partij, Gemeentebelangen Rijswijk te horen.

ContactProudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.