Portretfoto Aangesn Met Logo Helene WitMijn naam is Hélène van Kampen, 57 jaar, een geboren Rijswijkse en woon momenteel in de Kleurenbuurt. Ik ben lange tijd werkzaam geweest in het onderwijs, verzorging en verpleging en werk momenteel bij een instelling die zich onder andere inzet voor slachtoffers van huiselijk geweld en dak- en thuislozen.
 
Door mijn sociale betrokkenheid en mijn netwerk heeft Gemeentebelangen Rijswijk contact met mij gezocht. Bij GBR voel ik die betrokkenheid sterk terug. Ik denk vooral in mogelijkheden en kan en wil mijn netwerk hiervoor optimaal inzetten. Het gaat me zeer aan mijn hart, wanneer kwetsbare doelgroepen door onze maatschappij niet serieus worden genomen. Voor hen ben ik er, maar ik ben er ook voor de andere inwoners van Rijswijk. Daarbij wil ik graag de kloof die er helaas toch bestaat tussen ouderen en jongeren, verkleinen. Ouderen hebben zoveel kennis én jongeren hebben zoveel potentie. Wat zou het niet mooi zijn, om deze twee krachten te bundelen. Hiermee kunnen we de motor van de economie, zoals ik de jeugd zie, van brandstof, zoals ik de ouderen zie, mooi samenbrengen.

Verder vind ik het van groot belang dat iedereen zich betrokken voelt bij de stad, de ontwikkelingen en de problemen en dat daarover duidelijk wordt gecommuniceerd.  Open communicatie vind ik terug bij GBR.
 
Ik stel mij zelf open en benaderbaar op en wil graag betrokken zijn bij de inwoners en hoop velen van u te ontmoeten om van gedachten te wisselen over hoe het leven in Rijswijk is en of er opmerkingen zijn op ons beleid.
 
Ik ga ervan uit dat ik hieraan een goede en integere bijdrage kan leveren.

ContactProudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.