Portretfoto Aangesn Met Logo Jeffrey WitMijn naam is Jeffrey Keus en ben geboren op 31 juli 1985 in Den Haag. In Leiden heb ik politicologie (bachelor) en bestuurskunde (master) gestudeerd. Tijdens mijn studietijd ben ik politiek actief geweest en heb ik in verschillende besturen zitting gehad. Als ambtenaar ben ik werkzaam bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Daarnaast ben ik een periode betrokken geweest als redacteur van een online praatprogramma over politiek-maatschappelijke vraagstukken.

Vorig jaar zijn mijn vriendin en ik verhuisd naar de Kastanjelaan in Rijswijk waar wij met heel veel plezier wonen. Op zaterdagochtend gezellig naar de markt in Oud Rijswijk of lekker hardlopen langs De Vliet. Hoewel wij hier nog maar kort woonachtig zijn, kan ik oprecht zeggen dat wij reeds onze harten hebben verpand aan deze mooie groene stad.

Vanuit politieke interesse, maatschappelijke betrokkenheid en de overtuiging ‘all politics is local’, heb ik mij snel na de verhuizing aangesloten bij Gemeentebelangen Rijswijk (GBR). Wat mij zo aanspreekt aan GBR is de wijze waarop de partij de Rijswijkse samenleving verbindt met de politiek. De mensen van GBR zijn toegankelijk, oprecht geïnteresseerd en spreken zonder meel in de mond. Daarnaast heeft GBR bewezen dat het mogelijk is bestuursverantwoordelijkheid te nemen én midden in de samenleving te blijven staan.

In de gemeenteraad zal ik mij hard maken voor een veilig Rijswijk waar het voor iedereen prettig wonen is. Daarnaast ga ik mij inzetten voor een verbetering van het ondernemersklimaat, het terugdringen van onnodige regeldruk en voor een efficiënte, slagvaardige gemeentelijke organisatie die verantwoordelijk met uw belastinggeld omgaat. Verder zie ik met GBR grote kansen om met Museum Rijswijk, de viering van de Vrede van Rijswijk en de unieke historische betekenis van Sion, een positieve boost te geven aan onze gemeente.

Maar mijn belangrijkste taak als volksvertegenwoordiger is mij te richten op de vragen en behoeften vanuit de Rijswijkse samenleving. Samen maken wij immers de stad.

ContactProudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.