Portretfoto Aangesn Met Logo Marco WitMarco Franken, een geboren en getogen Rijswijker. “Een Rijswijker die positief in de wereld staat, behulpzaam is en denkt ‘IK’ kan het verschil maken.

“IK” wijs niet en “IK” mopper niet maar ga kijken wat ik er zelf aan kan veranderen als het mij niet zint. Als vader van 3 kinderen heb ik mijn hele leven in Rijswijk gewoond en gewerkt. In mijn vrijetijd o.a. voorzitter van oudervereniging van school van mijn kinderen en coach van een volleybalteam Inter Rijswijk. Daarnaast heel actief in onze wijk, waar we elkaar kennen. We vieren samen het leven in de wijk door allerlei wijkactiviteiten; o.a. straat BBQ en Koningsdag en de Kerstborrel.
 
Mopperen kan je ook doen, vaak ontevreden zijn, passief commentaar leveren, elkaar bang maken. Maar niet in Mijn Rijswijk. Laten we samen een mooi Rijswijk zijn. Positief en ook Kritisch.
 
Waarom dan GBR? GBR kijkt over de wijken van Rijswijk heen. Niet eenvoudig heb ik gemerkt. Stappen die zij nemen, gebeuren in overleg en zijn in ons belang. Het zijn niet altijd populaire besluiten waar iedereen achter kan staan, maar zijn dan nodig om Rijswijk verder te brengen. Dat moeten we accepteren met elkaar.
 
Vooral voor zeer lastige zaken deinst GBR niet terug. Winkel / bedrijfspanden Leegstand, Woningen/leefbaarheid, wat te doen met De Boogaard, verkeersveiligheid, Huis van de Stad, zijn zaken waar GBR zijn vingers aan wil branden en durft te branden. Veel makkelijker om daar ver van weg te blijven of nog makkelijker om te schoppen tegen elke verandering. GBR durft die zaken op te pakken, die andere partijen liever niet oppakken. Vandaar GBR.
 
 
Groet Marco Franken

ContactProudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.