Foto Ronald 200x300 1Ik ben Ronald van der Meij en ben wethouder stadsontwikkeling, stadsbeheer en grondzaken en 2e loco-burgemeester.

Wat deed je in het dagelijks leven?
Ik werkte als vastgoedmanager bij een projectontwikkelaar in Rotterdam. In deze functie ben ik verantwoordelijk geweest voor de voorbereiding en realisatie van diverse vastgoedprojecten. Als laatste was ik voornamelijk betrokken bij groot een vakantiepark project in Duitsland wat samen met een andere projectontwikkelaar nu voorbereid wordt.

Waarom zit je in de politiek?
Een actieve maatschappelijke betrokkenheid bij de stad waar ik woon en waar onze kinderen in opgroeien, zie ik als een belangrijke verrijking voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Een goede thuisbasis maakt het daarbij voor mij mogelijk om tijd vrij te maken om mij voor Rijswijk in te zetten. Eerst als raadslid en nu als wethouder wil ik samen met de inwoners van Rijswijk een bijdrage leveren aan een gezonde stad waar het prettig wonen, werken en leven is.

Welke specialisaties heb je?
Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd en daarna een postdoctorale controllersopleiding tezamen met diverse vastgoedcursussen gevolgd. Door mijn studie en werkervaring zijn mijn specialisaties met name financien, ruimtelijke ordening en woningbouw. Op deze werkterreinen heb ik zowel bij overheidsinstellingen als in het bedrijfsleven diverse functies gehad.

ContactProudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.