Portretfoto Aangesn Met Logo Steven WitSamen staan we sterker!

“Samen” dat is het sleutelwoord tot succes. Gemeentebelangen Rijswijk is een partij die niet alleen zegt, maar ook doet! De partij, aangevoerd door wethouder Ronald van der Meij heeft de afgelopen jaren flinke stappen gezet. Stappen met een visie, een visie voor de toekomst, de toekomst van Rijswijk, de ondernemer en niet te vergeten de burger! Er worden geen loze beloftes gedaan, Gemeentebelangen Rijswijk zet zich in voor iedereen. Mijn keuze voor GBR was dan ook snel gemaakt. Ik wil me inzetten voor een lokale partij om zo dichter bij de mensen te staan.

Wie ben ik?

Mijn naam is Steven Poeran en ben woonachtig in Rijswijk en trotse vader van 5 kinderen. Vanaf mijn 12de ben ik verbonden aan Rijswijk. Op het ROS (nu Rijswijks Lyceum) mijn HAVO behaald en daarna Scheikunde gestudeerd aan de Haagse Hogeschool en Hogeschool Rotterdam. Ik ben werkzaam geweest bij verschillende grote organisaties, zoals onder andere Domino’s Pizza, V&D, Burger King, Belastingdienst, Ministerie van VROM, Raad voor de Rechtsbijstand, ING en Nationale Nederlanden, in verschillende functies variërend van medewerker tot leidinggevende.


Naast mijn maatschappelijke inbreng heb ik me ook altijd op sportief vlak weten te profileren. Met de lokale zaalvoetbalclub FC Rijswijk hebben we niet alleen in de Marimbahal op het hoogste niveau geacteerd, maar ook de Rijswijkse Sportprijs gewonnen.

Waarom GBR?

Gemeentebelangen Rijswijk is een no-nonsense partij met niet alleen woorden maar ook de daden en dat is waar ik ook voor sta! GBR staat dicht bij de mensen en dat spreekt mij ook aan. Het is belangrijk voor iedere inwoner van Rijswijk dat ze gehoord wordt. Samen gaan we voor ons Rijswijk, want samen staan we sterker!

ContactProudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.