Gemeentebelangen Rijswijk werd in 2002 opgericht met als doel een partij te creëren vóór burgers en dóór burgers van de gemeente Rijswijk. De missie die Gemeentebelangen Rijswijk namelijk voor ogen heeft, is het zich richten op vragen en behoeften vanuit de Rijswijkse samenleving. Wij gaan de wijken in, spreken met de mensen en zijn oprecht geïnteresseerd in wat er leeft. Gemeentebelangen Rijswijk luistert goed naar de inwoners en stellen veelvuldig vragen in de Raad en Fora. Natuurlijk hebben wij al vele mooie resultaten geboekt maar klaar zijn we zeker nog niet. Er is nog een hoop te doen in Rijswijk

Inmiddels is Gemeentebelangen Rijswijk uitgegroeid tot een volwassen gemeentelijke politieke partij met een vier man sterke fractie, een wethouder, een goed ondersteunend bestuur en vele actieve leden. Het doel van de partij is om  op te komen voor de belangen van Rijswijkse burgers en het College te controleren op hun handelen hieromtrent. Want de partijen zijn gekozen op gemaakte beloftes via hun verkiezingsprogramma’s en die zullen ze moeten waarmaken.

Wij hopen dat u zich herkent in onze partij en werkwijze. Lees daarvoor het programma en het coalitieakkoord. Heeft u vragen of zijn er zaken die u dwars zitten betreft uw woon-, werk- of leefomgeving, laat het ons dan weten. Kijk hiervoor bij bestuur en/of fractie voor de specifieke contactgegevens.

Ronald van der Meij


Jeffrey Keus


Hélène van Kampen


Floor van Amerongen


Steven Poeran
Proudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.